Sjef i 30 – nr 3

Viss aktivitet var kunne takast som medisin, ville me alle teke den. Det er så enkelt! Og du har tid! Du har 48 halvtimer i døgnet, eg veit du har ein du kan bruke til bevegelse! Viss du er veldig inaktiv i utgangspunktet, vil det vere fantastisk bra for deg å innføre 30 minuttar med aktivitet dagleg.

I 2020 har eg vore minimum 30 minuttar i aktivitet kvar dag. Det starta med dei 60 første dagane, der eg deltok i IronMind60, og då var eg jo over halvvegs til 100 dagar, som eg nådde 9. april. Og etter det har eg berre fortsatt. Det er ikkje noko stor sak med utmattende trening. Nokre dagar held det med kohort-barnehage-turen, då reknar eg (og fitbiten) arbeidsdagen med transport etappen til og frå turdestinasjonen som trening eller aktivitet. Når eg har vore ute frå kl 8-15, så har eg ikkje spesielt lyst ut igjen, vertfall ikkje no som været har visst seg frå den virkelig kjølige sida.

I Sjef i 30 vil eg utfordre meg sjølv på styrketrening òg. Det er eg nemleg ikkje spesielt glad i, så eg velger ofte heller å gå eller jogge ein tur. Eg vil bruke Forever sitt beginner program først, og byggje det gradvis opp. I gruppa skal eg dele nokre 7 minutters treningsvideoer som eg likar godt. Kanskje me kan ta ein 7×7 i lag; 7 min styrke i 7 dagar? Det er god plass i gruppa endå, så det er veldig kjekt om du blir med. Og – det er ikkje noko form for straff viss du ikkje fullfører grunnpilarene kvar dag, MEN eg håpar du startar igjen på pilarene dagen etterpå dersom du dett utfor.

Me må verte flinkare på å gi oss sjølve litt slack, eg har i allefall vore fæl på å gi opp viss eg sklir utpå. Det er derfor eg ikkje tørr bryte treningsrekkja, fordi eg då er redd for at ein dag vert til 3 veker, eller meir.

Viss du tenkjer; det er ikkje meg ho tenkjer på, det er ikkje meg ho vil ha med i challengen, så; «Jau! det er nettopp deg! Du som vil teste komfortsona di bittelitt i juni, strekke litt i dei grensene du set opp for deg sjølv.

Bestem deg i dag! Legg deg til i gruppa og bli med <3 Dette får du til!

Klem, Gudrun

Facebook Comments Box

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *